Please wait ...

Close

OptiChamber Diamond

Slim ontwerp

Controleerbaar

Effectief

Combinatieverpakking OptiChamber met CountAir® dosisteller

OptiChamber is als enige voorzetkamer ook verkrijgbaar in een combinatieverpakking met de CountAir®. Daarmee bieden we jou als OptiChamber gebruiker een stukje extra zekerheid en vertrouwen.

Per 1 mei 2022 is de combinatieverpakking OptiChamber met CountAir® in prijs verlaagd tot de prijs van een losse OptiChamber. Hierdoor krijg jij als patiënt de CountAir® ter waarde van € 26,10 gratis bij jouw OptiChamber bij iedere zorgverzekeraar. Uitzondering hierop is CZ. Zij hebben besloten om de combinatieverpakking niet te vergoeden.

Bekijk het complete assortiment
dosisteller

Extra zekerheid met de CountAir® dosisteller

Kom jij er ook wel eens te laat achter dat je medicatie op is? Er is nu een oplossing beschikbaar: met de CountAir® dosisteller stel je eenvoudig in hoeveel pufjes in je dosisaerosol zitten. De CountAir® telt af bij elke inhalatie. Zo weet je ruim van tevoren wanneer het tijd wordt om nieuwe medicatie te halen.

Lees meer

"Wanneer patiënten op het spreekuur aangeven een toename van klachten te hebben en zuchten dat de noodmedicatie ook niet meer helpt stel ik de vraag hoe vaak ze die medicatie dan gebruiken. Het gebruik ligt vaak schrikbarend hoog; want het helpt niet, dus dan gebruik je nog een keer de dosis. Vervolgens vraag ik dan wanneer de patiënt dit spuitbusje heeft geopend. Vier maanden, misschien wel vijf maanden geleden. Ja, geen wonder dat hij niets merkt van de inhalaties; het busje is al lang leeg maar zonder teller is dat niet te controleren.
Met de CountAir in combinatie met de voorzetkamer komen dit soort fouten tegenwoordig gelukkig veel minder voor."

Rianne Hensen - Longverpleegkundige Reinier de Graaf Ziekenhuizen

"Turven op het doosje, gokken hoeveel er nog in zit, kijken of je pufje zinkt in een bak met water.. allemaal onhandige en onbetrouwbare methodes om te kijken of er nog wat in de dosisaerosol zit. Wij zijn blij dat dit voor onze patiënten dankzij de CountAir verleden tijd is. Patiënten weten nu wanneer hun inhalator leeg is en kunnen tijdig een nieuwe bestellen. Dat hij ook nog eens op vrijwel alle inhalatoren past is natuurlijk ideaal en in combinatie met de OptiChamber voorzien we onze patiënten van een goed en betrouwbaar hulpmiddel!"

Apotheekhoudende huisartsenpraktijk R.H.D. Schut Onstwedde

Life Effects

Verhalen voor en door patiënten

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief en ontvang 4x per jaar nieuws, acties en inspirerende verhalen van andere patiënten.

Ook ontvang je dan:
- een gratis opbergetui
(alleen voor OptiChamber gebruikers)
- een herinnering als je voorzetkamer aan vervanging toe is

Ja, schrijf mij in voor de nieuwsbrief

Heb je andere vragen over de OptiChamber?

Kijk op onze Servicepagina bij ‘Veelgestelde vragen’:

Veelgestelde vragen

Of neem contact op met de Customer Services van Teva:

customerservice@teva.nl 0800 - 022 84 00